Gyerek imakönyvek

Gyerek imakönyvek

Gyerek imakonyvek - és foglalkoztató könyvek célja: megtanitani az alapvető imádságokat, hitünk igazságait, a gyerekek és az  ifjúság bevezetése a keresztény életbe, hogy az Egyház öntudatos tagjai legyen, ismerjék meg a keresztény értékeket, azokat a gyakorlati életben hasznosítsák, megismertetni Jézus örömhírét, tanítását és életét, amint azt Egyházunk tanítja. Minden korosztály számára tudunk ajánlani imakönyveket a kis lapozgatós könyvecskéktől, kisiskolásoknak a szines fotókkal teli imakönyveket és a középiskolásoknak a tartalmasabb ima- és énekeskönyveket.

A vallásos nevelés „elindul” az imádkozó, vallásos édesanya szíve alatt. A gyermeknek az anyatejjel együtt kell magába szívnia a vallásosságot. A szülők az első hiteles hitoktatók.Iskolában, hittanórákon erre az otthoni biztos alapra tud csak építeni a hitoktató vagy a pap.

A legszebb bibliai történetek

46,00RON

46,00RON

Kód: gyer2 A huszonnyolc bibliai történetet tartalmazó kiadványnak köszönhetoen a kisgyermekek is megismerkedhetnek az Ó- és Újsz&oum..

Gyermekbiblia

60,00RON

60,00RON

Kód: gyer8 A kiadvány az általános iskolás korosztály számára mutatja be a Könyvek Könyvét. Történetei vé..

Imádságos képeskönyvem

15,00RON

15,00RON

Kód: gyer9 Cim: Imádságos képeskönyvem Összeállitotta: Blaskó Mária Kiadja: Korda Kiadó Oldalszám: 125 Form..

Imádságos képeskönyvem

15,00RON

15,00RON

Kód: gyer10 Cim: Imádságos képeskönyvem Összeállitotta: Blaskó Mária Rajzolta: Győgyfi György Kiadja: Korda Kiadó ..

Isten gyermeke vagyok

20,00RON

20,00RON

Kód: gyer12 Ima- és énekeskönyv gyermekeknek A gyermekimakönyvben megtalálhatók a legfontosabb imádságok, a katolikus hit alapigazs&aac..

Isten gyermeke vagyok

20,00RON

20,00RON

Kod: gyer11 Ima- és énekeskönyv gyermekeknek A gyermekimakönyvben megtalálhatók a legfontosabb imádságok, a katolikus hit alapigazságai..

Kicsinyek szentmiséje

12,00RON

12,00RON

Kód: gyer7 A könyv cime: Kicsinyek szentmiséje A mai eredeti cime: La messe des petits, Pierre Tequi Kiadó: Ecclesia Szövetkezet Kiadási év: 20..

Nagy Bibliai matricás könyv

38,00RON

38,00RON

Kod: gyer13 A legkedveltebb bibliai történetek Paula Doherty illusztrációival és sok-sok matricával. Nyelv: Magyar Oldal: ..

Képes Biblia, kétkötetes

110,00RON

110,00RON

Képes Biblia (kétkötetes) Kód: KepesBiblia A Képes Biblia első kötete az Ószövetségi szentírást, míg a másodi..

Afişare 1 - 9 din 11 (2 pagini)