Despre Noi

Prezentare

Numele meu este Cselenszki Zita, locuiesc în Sighetu Marmației împreuna cu familia mea: soțul meu si 2 copii, lucrez ca angajat public la Spitalul Municipal, asistent medical de fizioterapie.

Un vis alintat cu drag, din toamna anului 2014 cu ajutorul lui Dumnezeu, al conducerii bisericii și cu încurajarea a mulți prieteni dragi, a deventi realitate.

Cu bucurie vă prezint dumneavoastră webmagazinul cu obiecte de cult religios ALOISIANA, care oferă pentru credincioși, antreprenori, mici comercianți și parohii: rozarii, brelocuri, crucifixuri, statuete, magneți pentru frigidere, cărți de rugăciune, iconițe, ilustrate-amintiri, ilustrate de paști și de crăciun, calendare, daruri sacramentale (pentru botez, prima împărtășanie, miruire, căsătorie), ostii, mir, cărbune, tămâie, etc.

Scopul webmagazinului nu  este afacerea  și profitul spre îmbogățire, menirea-i este servitudinea apostolică de a o face accesibilă pentru credincioși și cumpărători ca toate aceste obiecte de cult religios sa le insufle creșterea spirituală, lărgirea spiritului permițând acceptarea valorilor creștine și să-i ajute în adâncirea rugăciunii sufletești și întărirea credinței aici în diaspora și nu numai.

Din primavara anului 2017 la solicitarea mai multor cunostinte am hotarat sa-mi largesc domeniul de activitate si sa vin in ajutorul persoanelor consacrate. Produsele a 3 categorii noi va stau la dispozitie: obiecte bisericestiobiecte si vase liturgice, vestimentatie clericala. Dintre produse: aghiazmatare, clopotei, gonguri, lampi vesnice, tabernacole, cadelnite, navicela, ciborii, pixide, fete de altar, monstrante, relicvarii, paharute liturgice, patene, potire, sfesnice bisericesti, tronuri, truse liturgice, etc. Produsele acestor categorii sunt aduse la comanda. Timpul de achizitionare difera de la produs la produs. Va rog sa ma contactati daca sunteti interesat de vreun produs. (office@aloisiana.ro)

 În webmagazin suma minimă de comandă este 50 Lei.

Comenzile mai mari de 300 lei beneficiaza de transport gratuit prin CURIER RAPID pe teritoriul Romaniei. Clientilor care cumpara doar parafina lichida este important de mentionat, ca gratuitatea transportului se refera la maxim 2 bidoane sau 10 Litri de ulei. Peste aceasta cantitate, cheltuielile de transport vin impartite in doua. 

Situl de prezentare a firmei este: www.aloisiana.ro

Webmagazinul Aloisiana este o companie care iși valorifică produsele on-line si din Noiembrie 2023 in magazinul din Carei.

Webmagazinul nu dispune de magazin de prezentare la adresa mai sus menționată din Sighet, vă rog să luați în considerare acest lucru, aici nu avem posibilitatea să servim partenerii noștrii. Toate cumpărăturile se fac printr-o înțelegere prealabilă între părți.

 Pentru parohii, comercianți, distribuitorii din domeniu asigur și alte reduceri în funcție de cantitatea comandată. 

Ce fel de avantaje sunt dacă dumneavoastră cumpărați on-line din webmagazin?

Comod

Rapid: gasiți tot cu viteza fulgerului

Foarte ușor se parcurge gama oferită

Ieftin: Având în considerare că acest magazin nu are magazin off-line, vă pot asigura prețuri atractive, căci multe cheltuieli pe care un magazin obișnuit trebuie să le ia în calcul, eu nu le am în sarcina mea.

Siguranța: Ca și întreprinzător, toate riscurile sunt ale mele. Dacă pentru dumneavoastră, din orice motive marfa cumpărată din webmagazinul nostru nu corespunde, puteți returna marfa fără nici o explicație în termen de 10 zile și eu vă voi returna banii în termen de 30 de zile. Doar acele obiecte de cult religios le veți cumpăra, care corespund așteptărilor, imaginației și plăcerii dumneavoastră 100%. Aceste obiecte de cult religios sunt achiziționate de la cele mai mari fabrici de resort și centre de desfacere din Romania, Ungaria, Polonia și Italia, astfel putând să vă asigur calitatea și prețul cel mai bun.

Scopuri:

Asigurarea unei bune colaborări cu credincioși, cumpărători, micii comercianți, preoți și întreprinzători, ca să asigur servicii cât mai bune cu mulțumirea deplină a cumpărătorilor.

Asigurarea fluentă și împrospătarea fondului de marfă, achiziționarea produselor încă neexistente  în circulație.

Politică de marketing corectă.

Din prețurile și așa preferențiale aș dori să asigur prețuri de en-gross în cazul cumpărăturilor în cantități mari.