Cărţi - Sfântul Anton

Cărţi - Sfântul Anton

Sfântul Anton de Padova -Minunile făcute de Sfântul Anton sunt atât de felurite, încât cu greu se poate hotărî în ce nevoi a ajutat mai mult. El scapă de moarte, ferește de erezii, de nenorociri, de diavol și de ispitele lui, de bolile molipsitoare și incurabile; însănătoșește pe toți bolnavii care aleargă la dânsul cu încredere, ajută călătorii pe ape; îi eliberează pe robi, pe prizonieri și pe surghiuniți; află lucrurile pierdute; scapă și ferește de orice soi de primejdii și ajută în orice fel de lipsuri. De aceea, astăzi creștinii așteaptă de la Sfântul Anton orice har; haruri mari și haruri mici: și Sfântul îi mângâie dacă e spre binele lor sufletesc.

Prin dânsul așteaptă mai ales: sănătate, pace în familie, căsătorie fericită, serviciu cinstit, mijloc de trai, reușită la învățătură și la examene, ocrotire împotriva dușmanilor, creșterea bună a copiilor, apărarea avutului, scăparea de calomnii, câștig în procese, pâinea cea de toate zilele, ajutor în ocolirea ispitelor, ușurarea sufletelor, și o moarte creștinească.

13 marti cu Sfantul Anton de Padova

7,00RON

7,00RON

Cod: 13marti 13 Marți cu Sfântul Anton de Padova Editura Surorilor Lauretane Pr. Tibil Viorel Cartea cuprinde devoțiunea celor 13 marți, novena la Sf. Anton, litania, precum și ..

12,00RON

Cod: carte29 Autor: Pr. Eugen-Daniel Avarvarei Editura: Serafica Anul aparitiei: 2008 Nr. pagini: 89 Format: 12/16.5 cm ISBN: 973-7820-9-09-6 Descriere produs: Traiectoria fi..

4,00RON

Cod: carte32 Coronița Sfântului Anton este o devoțiune specifică acestui sfânt, formată din 13 invocații. Devoțiunea a luat naștere imediat după moartea Sfântului Anton și este re..

Rugăciuni în cinstea sfântului Anton

7,00RON

7,00RON

Cod: carte30 Sfântul Anton continuă să fie şi astăzi ceea ce a fost în viaţa pământească: o lumină şi o călăuză pentru poporul creştin. Şi astăzi emană din el un mesaj de mâ..

Sfantul minunilor

10,00RON

10,00RON

Cod: cod30 Minunile Sfântului Anton sunt atât de dese şi neîntrerupte, încât puse împreună alcătuiesc o minune care nu se mai sfârşeşte. Şi ar fi tot o min..

15,00RON

Cod: Carte33 Pentru cinstitorii sfântului Anton, cartea de față poate constitui unul din cele mai complete și complexe instrumente de a păstra vii devoțiunile către acest sfânt atâ..

7,00RON

Cod: carte34 An aparitie: 2011 Editura: PAULINE Nr. pagini: 63 Prin această carte în format de buzunar, dorim să deschidem paginile vieţii sfântul Anton pentru a desc..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)